Tietoa meistä

Futur Design on työntekijöidensä omistama innovatiivinen suunnittelutoimisto. Meillä on palava intohimo tuotteiden suunnitteluun.

Futur Designilla on selkeä missio: tehdä asiakkaan villeimmätkin ideat todeksi, parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimintaamme ohjaavat seuraavat arvot, jotka ovat pohjana kaikelle tekemiselle: asiakkaan tarpeet, omistautuminen suunnittelulle, joustavuus sekä luovat työskentelytavat.

Visiomme on olla houkutteleva suunnittelupartneri, joka on luomassa parempaa tulevaisuutta.

Haluamme panostaa laatuun, emmekä niinkään määrään asiakkaidemme suhteen. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia suhteita, joista molemmat osapuolet hyötyvät. Etsimme nyt mielenkiintoisia asiakkaita, jotka ovat yhtä innoissaan tuotteistaan kuin me olemme niiden suunnittelusta.

Toimintamme strategiset kulmakivet:

Asiakkaidemme tarpeet

Kuuntelemalla asiakkaita voimme ylittää heidän tarpeensa. Asiakastyytyväisyys on tärkein mittarimme omaa toimintaa arvioidessamme.

Kehittäminen

Kehitämme koko ajan itseämme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. Vaatimustasomme omaan tekemiseen on korkealla, mikä luo sisäistä motivaatiota osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kustannustehokkuus

Kustannustehokkuus työskentelyssä sekä ammattitaito yhdistettynä idearikkaaseen mieleen antavat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa tuotekehitykseen.